FAQ

baby spa baby wellness brugge

Na een ontvangst en korte uitleg krijg je de tijd om je baby rustig uit te kleden. De baby’s krijgen vervolgens een wasbare zwemluier om, ook helpen wij om de zwemring aan te doen bij jouw baby. In het water zijn de baby’s gewichtloos waardoor ze de zwemring niet voelen.

Het water waar je baby in dobbert is rond de 37 graden. We laten de baby eerst kennis maken met het vrij bewegen in het zuivere water. Na enkele minuten starten we de bubbels. De meeste baby’s blijven maximum een 20 à 25 tal minuutjes in het water. Ondertussen kan je bij je baby blijven en samen genieten van deze beleving. 

Daarna volgt de babymassage. Je krijgt de kans jouw baby zelf een heerlijke ontspannende massage te geven. Alle bewegingen en technieken worden voor getoond op een pop. 

Na de massage krijg je de tijd je baby te voeden in onze gezellige knusse zithoek. Je kan er eveneens ook genieten van een drankje.

Het is toegelaten om foto’s en filmpjes te maken maar hou dit beperkt. Het is in eerste instantie het belangrijkste dat je samen met jouw baby kunt genieten van dit moment.

Het is belangrijk dat je baby géén te grote honger heeft voor hij/zij aan de sessie begint. Het is dan ook aan te raden om je baby te voeden voor de sessie (ongeveer een uurtje vooraf). Voor de zekerheid kunt u nog extra voeding meebrengen, want na een sessie babywellness heeft jouw kleintje ongetwijfeld grote honger! Probeer je baby ook nog een dutje te laten doen, zodat hij/zij niet te moe is.

Is jouw baby jonger dan 10 weken plan je bezoekje dan in de voormiddag (ze hebben dan nog niet té veel prikkels moeten verwerken) 

Kom je met een baby’tje ouder dan 10 weken kijk dan naar een moment waarop jouw baby’tje al wat langer wakker kan blijven. 

Tijdens de sessie kan je gebruik maken van een zwemluier, een zwemring, een badcape en massageolie.
Je dient enkel een verse luier, billendoekjes en voeding voor jouw baby mee te brengen.

In onze baby wellness hebben we een knusse zithoek ingericht waar je rustig jouw baby kunt voeden na de sessie. Er is ook een magnetron aanwezig om flesvoeding op te warmen.

Groentenpapjes en fruitpap kunnen ook bij ons gegeven worden. We hebben een kinderstoel voor de oudere baby’s die al kunnen rechtzitten. 

In onze zithoek kan je ook voor of na de sessie iets drinken.

Jouw baby kan al komen vanaf twee weken oud (vanaf het naveltje mooi is genezen) tot 15 maand.

Premature baby’s kunnen eventueel wel langer komen, hiervoor kan je best contact met ons opnemen.

Wij beschikken over één parkeerplaats achteraan onze Baby Wellness. 

Onze parkeerplaatsen zijn gemarkeerd met ons logo.

Ingang parking via zijkant gebouw (JE eetwinkel)

Je kan langs de straten overal gratis parkeren. Opgelet er zijn wel enkele plaatsen waar je maar 30 min. mag parkeren.
Er is ook een grote parking op 300 meter van ons pand. Deze bevindt zich achter het politiekantoor.
Dit kan je ook terugvinden op onze contact pagina.

Per geboekte sessie kunnen er twee volwassenen meekomen.
Om in alle rust te kunnen genieten vragen we wel om geen oudere broers of zusjes mee te brengen.
Dit om andere gezinnen niet te storen in dit wellness moment.

Indien dit niet mogelijk is vragen we om telefonisch een afspraak te maken zodat we een privésessie kunnen boeken voor jou en jouw baby. Dan kan er wel een oudere broer of zus meekomen.

Je kan een geboekte sessie kosteloos 24 uur op voorhand annuleren.
Indien dit toch later of niet gebeurt dan zal de volledig sessie aangerekend worden. 

Wanneer je laattijdig annuleert dan kan er ook geen andere baby de plaats innemen. 

We raden aan om je baby niet te laten komen indien hij/zij ziek is of diarree heeft. Dit om verdere infecties te vermijden.
Ook is het beter om een sessie uit te stellen wanneer je baby net zijn/haar vaccinaties heeft gekregen.

Meerdere sessies bij onze baby wellness zijn uiteraard mogelijk. Hierdoor krijg je een optimaler resultaat en geniet je meerdere keren van dit wellness moment!


Andere vragen?

Indien je nog andere vragen of opmerkingen hebt, kan je ons altijd contacteren via onze contact pagina.