Over mij

baby wellness brugge | vanessa honore
Ik ben Vanessa, mama van twee kindjes en samen met mijn partner wonen we in Brugge. Graag wil ik me even aan jullie voorstellen.

Zwangerschap en geboorte hebben mij altijd gefascineerd. Sinds 2018 werk ik als doula en begeleid ik moeders en koppels tijdens de zwangerschap en geboorte. Daarnaast ben ik ook postpartumdoula en ondersteun ik mama’s tijdens de bijzondere maar soms ook uitdagende kraamperiode.

In april 2023 kreeg ik de kans om de Baby Wellness over te nemen, ik vond het zo’n prachtig concept dat ik meteen gesprongen ben. Als doula sta ik al nauw in contact met ouders en baby’s en ik vond dit een mooie aanvulling.

Vanuit Babywellness Brugge streef ik ernaar om een warme en gastvrije plek te creëren waar gezinnen met jonge kindjes zich helemaal op hun gemak kunnen voelen en kunnen ontspannen. Ik geniet er telkens weer van om ouders te zien genieten.

Bij mij kun je ook terecht voor een ontspannende zwangerschapsmassage. En recentelijk ben ik gestart met het aanbieden van massages voor bevallen mama’s maar ook lang daarna, omdat we allemaal wel een momentje van zelfzorg verdienen.

Als je nieuwsgierig bent naar deze unieke ervaring, kom dan gerust eens langs. Ik ontvang jullie met veel plezier en zorg.
Veel liefs, Vanessa

Wil je weten wat anderen over mij schrijven? Ontdek hier wat media over mij en mijn baby spa zeggen!

Dit kan ik voor je doen: