Natuurlijke samengestelde Stretch Mark Balm van So Kind met het effectieve, actieve ingrediënt Regestril™, dat striae voorkomt en zichtbaar herstelt.

Registril™, bestaande uit limaboonextracten en peptiden, werkt door pigmentatie op te lichten en de huid in en rond striae te herstellen, waardoor ze veel minder zichtbaar worden. Tegelijkertijd stimuleren de peptiden de collageenproductie zodat de stevigheid van de huid verbetert en het beschadigde weefsel wordt hersteld en gladgestreken, waardoor het product ook perfect is voor keizersnedes.

Aloë vera, sheaboter en shoreaboter zorgen voor een zachte en goed gehydrateerde huid en verbeteren de elasticiteit. Daarnaast bevat het antioxidanten uit vitamine E en duindoorn, die een helende en ontstekingsremmende werking hebben op de striae en de huid eromheen.

De consistentie van Love Lines  kan het best omschreven worden als een luchtige soufflé. Het duidelijke effect op striae, gecombineerd met het vermogen om vocht en elasticiteit te garanderen, maakt van Love Lines een product waar veel klanten keer op keer naar terugkeren.

Het product is AllergyCertified en zonder parfum en geurstoffen.

Voordelen:

✓ Vermindert de zichtbaarheid van striae

✓ Herstelt de elasticiteit van de huid

✓ Verbetert zichtbaar de textuur van de huid