Laat je kleintje in stijl plonzen met de Zwemluier Neopreen Green Leopard print! Deze zwemluier heeft niet alleen een trendy uitstraling, maar biedt ook bescherming tegen schadelijke zonnestralen dankzij de UPF50+ stof. De zwemluier zorgt voor een comfortabele pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid!

Gemaakt van neopreen stof van hoge kwaliteit zorgt het voor een comfortabele pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid. Dit samen zorgt er voor dat de zwemluier veilig en comfortabel is.

Wat deze zwemluier extra bijzonder maakt is dat het wasbaar is en daardoor dus herbruikbaar. Na een snelle wasbeurt is hij weer klaar voor het volgende wateravontuur. Dit maakt de zwemluier niet alleen een veilige en comfortabele keuze maar ook een duurzame keuze. De zwemluier is vriendelijk voor het milieu, je kleintje en je portemonnee!

Laat je kleintje stralen in het prachtige Green Leopard print. De Zwemluier Neopreen maakt deel uit van de leuke Green Leopard collectie. Hierdoor is de zwemluier eenvoudig te combineren met andere items uit de collectie.

Maat

3-6m, 6-12m